Artyx is opgericht op 1 januari 2000 en maakte in de begin jaren voornamelijk linnenkasten en keukens op maat, rond 2003 kwamen daar de tv-kasten en tafels bij. In 2005 is Artyx volledig gestopt met het maken van linnenkasten en keukens.
Artyx is zich na 2005 gaan specialiseren in het ontwerpen en fabriceren van high-end tv-meubelen. In 2013 kwam er een dealer contract met o.a. Sonos en haarden leverancier Ruby-fires bij.  Ook in 2013 kwam het patent op de soundbarklep (hoekkep) die wij gebruiken voor de modellen Avs, Ems en Xperia, maar ook ons tv-draaisysteem met kabeldoorvoer en natuurlijk het inbouwen van keramische haarden.

 

                                                    Hoe werkt onze website.:

Nadat u hebt gekozen voor Collectie krijgt u een keuze menu waar u een voorselectie kunt maken , bijvoorbeeld.:  sound-barmeubelen . Hierna kunt u met de cursor over de modelnamen ( avs, ems enz ) gaan en krijgt een "pop-up"van het betreffende model met de beschrijving hiervan. U kunt aanvinken welke accessoires u graag wilt zien waarna u de geselecteerde modellen te zien krijgt. 

 

                              *** klick op de afbeelding wanneer u de gehele afbeelding wilt bekijken.! ***

 

Wij laten u op onze site voorbeelden zien van gerealiseerde projecten bij klanten thuis. De ontwerpen worden bij Artyx op maat gemaakt, u kunt dus altijd zelf aangeven hoe eea gerealiseerd moet worden. Samen met de ontwerpers van Artyx kunt u uw eigen idee laten uitwerken.

 

Een groot deel van onze collectie staat gewoon bij Artyx op voorraad, u hoeft alleen nog de kleur en afwerking te bepalen.Graag zien we u terug in onze showroom in Niekerk of op een van de grote woonbeurzen van Nederland waaronder de VT-Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI.

 

Plan een afspraak
woonbeurs 2023 Eigen Huis & Interieur Utrecht 2023 najaar

Presentatie van de volgende modellen.:

 

AVS 280 basic in zijdeglans lak Ral 7036 (geen accessoires )

AVS Next 280 in structuur mat zwart en Amerikaans Noten

AVS Next 260 in structuur mat wit Ral 9010

AVS Next 240 in zijdeglans lak Champagne metallic

AVS Next 220 in structuur lak Steenbok van Histor

AVS Next 200 in structuur lak Staalblauw van Histor

AVS 320 met optische haard en bovenkast ( verstek )

Alpha 280 basic in zijdeglans Khaki van Painting the Past

Beta 280 in zijdeglans metallic Ral 7048 met Bio-Ethanol haard RF58 zwart

Exceptional 170 met open vakken, amerikaans Noten met zwart

Alpha 180 zwart eiken / beton met waterdamphaard Dimplex

 

Vraag offerte aan
Woonbeurs Utrecht Eigen huis en Interieur
10 x 4 meter