Artyx is opgericht op 1 januari 2000 en maakte in de begin jaren voornamelijk linnenkasten en keukens op maat, rond 2003 kwamen daar de tv-kasten en tafels bij. In 2005 is Artyx volledig gestopt met het maken van linnenkasten en keukens.
Artyx is zich na 2005 gaan specialiseren in het ontwerpen en fabriceren van high-end tv-meubelen. In 2013 kwam er een dealer contract met o.a. Sonos en haarden leverancier Ruby-fires bij.  Ook in 2013 kwam het patent op de soundbarklep (hoekkep) die wij gebruiken voor de modellen Avs, Ems en Xperia, maar ook ons tv-draaisysteem met kabeldoorvoer en natuurlijk het inbouwen van keramische haarden.

 

                                                    Hoe werkt onze website.:

Nadat u hebt gekozen voor Collectie krijgt u een keuze menu waar u een voorselectie kunt maken , bijvoorbeeld.:  sound-barmeubelen . Hierna kunt u met de cursor over de modelnamen ( avs, ems enz ) gaan en krijgt een "pop-up"van het betreffende model met de beschrijving hiervan. U kunt aanvinken welke accessoires u graag wilt zien waarna u de geselecteerde modellen te zien krijgt. 

 

                              *** klick op de afbeelding wanneer u de gehele afbeelding wilt bekijken.! ***

 

Wij laten u op onze site voorbeelden zien van gerealiseerde projecten bij klanten thuis. De ontwerpen worden bij Artyx op maat gemaakt, u kunt dus altijd zelf aangeven hoe eea gerealiseerd moet worden. Samen met de ontwerpers van Artyx kunt u uw eigen idee laten uitwerken.

 

Een groot deel van onze collectie staat gewoon bij Artyx op voorraad, u hoeft alleen nog de kleur en afwerking te bepalen.Graag zien we u terug in onze showroom in Niekerk of op een van de grote woonbeurzen van Nederland waaronder de VT-Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI.

 

Plan een afspraak
Inspira 280 van.: € 2585,00 voor.: € 1995,00 (eenmalig)

INSPIRA 280 soundbarmeubel, zwevend gemonteerde tv-kast met excentrische frontverdeling. Voorstaand links en rechts een klep van 80 cm, midden een over gestoffeerde soundbarklep van 120 cm.

Dit tv-meubel is tevens voorzien van het draaibare tv-systeem van Artyx. De afwerking van dit meubel is Duropal

 

Exclusief: TV-Draaisysteem & Ledstrip

 

De afmetingen zijn.: 280 x 25 x 40 cm

Dit showmeubel gaat onze showroom verlaten en wordt aangeboden met een leuke opruimingsprijs, de soundbarklep is gestoffeerd in het zwart. Het meubel bevat ook 2 bladspots

van .: € 2585,00

voor.: € 1995,00

direct leverbaar

Vraag offerte aan
Inspira
280 x 25 x 40
Zwevend
80 - 120 - 80
Duropal
Direct leverbaar
U1026