Artyx is opgericht op 1 januari 2000 en maakte in de begin jaren voornamelijk linnenkasten en keukens op maat, rond 2003 kwamen daar de tv-kasten en tafels bij. In 2005 is Artyx volledig gestopt met het maken van linnenkasten en keukens.
Artyx is zich na 2005 gaan specialiseren in het ontwerpen en fabriceren van high-end tv-meubelen. In 2013 kwam er een dealer contract met o.a. Sonos en haarden leverancier Ruby-fires bij.  Ook in 2013 kwam het patent op de soundbarklep (hoekkep) die wij gebruiken voor de modellen Avs, Ems en Xperia, maar ook ons tv-draaisysteem met kabeldoorvoer en natuurlijk het inbouwen van keramische haarden.

 

                                                    Hoe werkt onze website.:

Nadat u hebt gekozen voor Collectie krijgt u een keuze menu waar u een voorselectie kunt maken , bijvoorbeeld.:  sound-barmeubelen . Hierna kunt u met de cursor over de modelnamen ( avs, ems enz ) gaan en krijgt een "pop-up"van het betreffende model met de beschrijving hiervan. U kunt aanvinken welke accessoires u graag wilt zien waarna u de geselecteerde modellen te zien krijgt. 

 

                              *** klick op de afbeelding wanneer u de gehele afbeelding wilt bekijken.! ***

 

Wij laten u op onze site voorbeelden zien van gerealiseerde projecten bij klanten thuis. De ontwerpen worden bij Artyx op maat gemaakt, u kunt dus altijd zelf aangeven hoe eea gerealiseerd moet worden. Samen met de ontwerpers van Artyx kunt u uw eigen idee laten uitwerken.

 

Een groot deel van onze collectie staat gewoon bij Artyx op voorraad, u hoeft alleen nog de kleur en afwerking te bepalen.Graag zien we u terug in onze showroom in Niekerk of op een van de grote woonbeurzen van Nederland waaronder de VT-Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI.

 

Plan een afspraak
Exceptional 140 + iDesk 235

Werkplek Exceptional 140 in Betonlook gecombineerd met een in hoogglans lak gespoten IDESK 235.

De bovenkast is 140 x 150 x 45 cm met 9 deuren waarvan 5 zijn afgewerkt in betonkleur 204 en 4 deuren die zijn afgewerkt in 203.

Voor de onderkast geldt dezelfde breedte en diepte met een hoogte van 47 cm opgedeeld in 3 deurdelen.

 

Het werkblad is 235 x 8 x 45 cm en is afgewerkt in een Hoogglans gepolijste lak RAL 9010.

Vraag offerte aan
iDesk, Exceptional
235 x 250 x 45 cm
12 deuren + Blad
Hoogglans, Betonlook
Zwevend
RAL 9010, Beton 203 & 204