of bezoek onze Facebook pagina

Artyx realiseert design geheel op maat gemaakt’

Image artyx interieurproducties

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden.
ARTYX Interieurproducties, Dijkstreek 7, 9822 TA Nijkerk, e-mail: info@artyx.nl

www.artyx.nl

Zonder toestemming van ARTYX is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal, code en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via de bovenstaande webadressen op enigerlei wijze te verspreiden. 

ARTYX spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. ARTYX behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt ARTYX geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan ARTYX geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van - of fouten of vertraging in - het verstrekken van informatie.

ARTYX garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

ARTYX aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar:  info@artyx.nl

showroom

showroom

Bezoek onze showroom en maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichten en uw wensen te inventariseren.

collectie

collectie

Laat u inspireren en bekijk hoe Artyx uw designmeubel op maat kan maken. Al onze interieurproducties en designoplossingen vindt u terug in onze collectie.

neem contact met ons op

neem contact met ons op

Meer weten over onze designoplosingen? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.