of bezoek onze Facebook pagina

Artyx realiseert design geheel op maat gemaakt’

Image artyx interieurproducties

ARTYX INTERIEURPRODUKTIES THE NEW DESIGN VISION

HET TV-MEUBEL VAN VROEGER HEEFT HAAR STATUS VAN "KASTJE ONDER DE TV"INMIDDELS GEUPGRADE NAAR ZWEVEND MULTI-MEDIA DRESSOIR. ONZE TV'S ZIJN FLATSCREENS GEWORDEN EN DE STEREO INSTALLATIE IS NATUURLIJK HIGH-END !

THE NEW DESIGN VISION VAN ARTYX NEEMT U MEE IN DEZE NIEUWE INTERIEUR WERELD.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VISIE OP DESIGN EN ONTWERP SAMEN MET ONS TEAM VAN ONTWERPERS EN MEUBELMAKERS HET ULTIEME MEUBEL.

vraag naar onze VOORDELIG OP MAAT produkten en profiteer van deze AANBIEDINGEN

 

Klik hier voor onze contactpagina

DE SOUNDBAR BIJVOORBEELD IS ENORM IN OPKOMST MAAR NIET IEDEREEN IS EVEN GECHARMEERD VAN EEN SOUNDBAR ONDER DE TV, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN.?

HOE BEDIENT U BIJVOORBEELD APPARATUUR ZONDER DAT ER EEN KLEP OF DEUR VAN UW DRESSOIR OPEN STAAT. ? EN HOE BLIJVEN DE STOPCONTACTEN BEREIKBAAR ?

PAST UW FLATSCREEN AAN HET ARTYX TV-DRAAISYSTEEM ? EN HOE WORDEN DE KABELS WEGGEWERKT.?

HET ARTYX TEAM GEEFT ADVIES EN NEEMT STAP VOOR STAP UW WENSEN MET U DOOR EN MAAKT GRATIS EEN ( INTERIEUR ) ONTWERP.  WAAR MOGELIJK KAN DIREKT OFFERTE GEDAAN WORDEN IN ZES VERSCHILLENDE AFWERKINGEN, VAN  MACHINALE AANBIEDINGSUITVOERING TOT EXCLUSIEF HANDGEMAAKT .

 

 

showroom

showroom

Bezoek onze showroom en maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichten en uw wensen te inventariseren.

collectie

collectie

Laat u inspireren en bekijk hoe Artyx uw designmeubel op maat kan maken. Al onze interieurproducties en designoplossingen vindt u terug in onze collectie.

neem contact met ons op

neem contact met ons op

Meer weten over onze designoplosingen? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.